Rijst met groenten en vissticks

Rijst met groenten en vissticks

Rijst met groenten en vissticks: Wil je veel groenten naar binnen krijgen en heb je geen zin om ingewikkeld te koken? Dan is dit het recept voor jou! Binnen no-time zet je dit heerlijke gerecht op tafel!

Voorbeeld visstick recept

Wat heb je nodig?

Ingrediënten:

  • verpakking vissticks
  • 200g rijst
  • 1 prei
  • 1 blikje mais klein
  • 1 blikje doperwten klein
  • 2 tenen knoflook
  • 1 rode peper
  • optie: zoet/zure saus / satésaus
Voeg de ingrediënten toe aan je boodschappen bij AH of Jumbo!

Wat te doen?

De rijst en groente zijn hiervoor nodig. Kook de rijst zoals aangegeven staat op de verpakking. Snij de prei in plakjes en pak deze even in de pan met olie. Daarna voeg je na 2 minuten de tenen knoflook gesnipperd toe en bak deze even mee. Laat het water uit de blikjes mais en doperwten lopen en laat het even drogen. Vervolgens voeg je de mais en doperwten toe samen met de in kleine stukjes gesneden rode peper. Bak het een aantal minuten en zet vervolgens het vuur laag.

Daarna doe je de vissticks in een andere pan en bak deze zoals op de verpakking staat aangegeven.

De rijst zal ondertussen klaar zijn. Giet deze af en doe het in de pan bij de groente in. Roer dit hele mengsel door elkaar. 

Eet smakelijk!

De rijst met groente en vissticks is bijna klaar! Als laatste schep je de rijst met groenten op een bord en leg de vissticks er bovenop. Dit recept is lekker met zoet/zure saus of loempia saus en natuurlijk satésaus! Daarnaast kun je nog variëren met gebakken uitjes. Keuze genoeg!

Kan je niet genoeg krijgen van snelle-recepten.nl?

Bekijk ook de Griekse Salade of lekkere banenenpannenkoekjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *